Novo u ponudi

ENERGETSKI ORMAR ZA PLOVILA >> VIDI VIŠE

Energetski ormar za plovila MEGA MARINE POS zamišljen je kao samoposlužni uređaj koji korisnicima omogućuje jednostavno i brzo korištenje priključka STRUJE i VODE za svoje plovilo uz naplatu putem kreditne kartice.

                   

 
ELEKTRIČNA PUNIONICA MEGAMONT >> VIDI VIŠE

K
ao odgovor pojavi sve većeg broja električnih automobila te sve većoj potrebi za ugradnjom punionica na javnim parkiralištima razvili smo nekoliko modela punionice Megamont, namijenjenih i privatnim i javnim korisnicima, uz različite mogućnosti naplate. 
   
        

 

PAMETNI SEMAFORI I REGULACIJA PROMETA >> VIDI VIŠE
 
Pametni semafori predstavljaju inovativno rješenje za prometnu regulaciju u garažama ili na parkiralištima s nepreglednim zavojima. Njihova sposobnost prilagodbe prometnim uvjetima u stvarnom vremenu i integracija s drugim pametnim sustavima čini ih ključnim alatom u stvaranju sigurnog i učinkovitog okruženja za vozače unutar kompleksnih urbanih prostora.

          



BESKONTAKTNI SENZORI ZA OTVARANJE VRATA >> VIDI VIŠE


Naša ponuda od sada obuhvaća i touchless senzore za aktiviranje ulaza - Clean Switch; 
jednostavno i ekonomično rješenje za beskontaktno otvaranje vrata koje je namijenjeno bolnicama, klinikama i sl. ustanovama koje zahtijevaju viši stupanj higijene.


                                            


APLIKACIJA ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE PROLAZOM >> VIDI VIŠE
 

Daljinsko upravljanje prolazom preko smartphone uređaja, neovisno gdje se nalazite. 
 
             

SMART HOME - KOMPLETNA AUTOMATIZACIJA DOMA >> VIDI VIŠE

Kontinuiranim radom na našim sustavima za automatizaciju i unaprijeđivanjem sustava za daljinsko upravljanje i nadzor potrošnje energenata otišli smo korak dalje do ostvarivanja smart home sustava.