Program

Poštovani kupci, dobrodošli na našu web stranicu! U nastavku možete pregledati naš proizvodno - prodajni program..
 


AUTOMATIKA >> MOTORI I OPREMA ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE >>


U ponudi imamo razna rješenja za automatizaciju dvorišnih, garažnih, industrijskih i brzoposmičnih vrata. Od sada pored automatike i klasičnog daljinskog upravljanja i beskontaktnih senzora nudimo i mogućnost upravljanja automatskim vratima putem mobilne aplikacije.


     
 


PROIZVODNJA >> GARAŽNA SEKCIJSKA I INDUSTRIJSKIH VRATA >>


Pored automatike imamo i vlastitu proizvodnju garažnih i industrijskih vrata. Nudimo različita tehnička i estetska rješenja, uvijek u skladu sa potrebama naših klijenata.

     
 


KONTROLA PRISTUPA>> SUSTAVI NAPLATE PROLASKA >> 

Iz segmenta kontrole pristupa nudimo različite vrste tripoda, parkirnih barijera i automatskih stupića, sustave za upravljanje prolazom kao i za naplatu prolaska te svu pripadajuću signalizaciju.

     


PARKING SUSTAVI >>


Naša ponuda obuhvaća i parking sustave, što uključuje cestovne rampe, ulazne i izlazne parkirne terminale, razna rješenja naplate parkinga (automatske naplatne blagajne), podizne automatske stupiće, čuvare parkinga i lančane barijere te pripadajuću opremu za signalizaciju.

     
 

ENERGETSKI MANAGEMENT>> DALJINSKO OČITANJE ENERGIJE >> PAMETNI SUSTAVI >> SOLARNA RJEŠENJA>>

Iz domene energetskog managementa nudimo usluge daljinskog očitanja energije, kao i pametnog (daljinskog) upravljanja energentima, kontrolera za daljinsko upravljanje pojedinim potrošačima putem pripadajuće mobilne aplikacije.  Nudimo i određena solarna rješenja; napajanje automata/naplatnih uređaja putem fotonaponskih solarnih panela, solarne tuševe za plaže, pametne distribucijske ormariće itd.