MAGNETIC ACCESS

Magnetic Access dio je grupacije FAAC Technologies koji je specijaliziran za sustave kotrole pristupa i odlikuje se izvanrednom kvalitetom i otpornošću proizvoda te vrhunskim dizajnom. Magnetic Access proizvođač je cestovnih barijera (rampi), parkirnih terminala te pješačkih okretanih barijera, tripoda i sustava naplate prolaska. 


KONTROLA PRISTUPA

Iz segmenta kontrole pristupa Magnetic Access nudi svestrana i ekonomična rješenja za kontrolu pristupa javnim i privatnim prostorima. Brojne varijante omogućuju individualnu prilagodbu Access barijera vašim zahtjevima. Osim višestruko nagrađivanog dizajna, barijere impresioniraju prvenstveno visokom razinom funkcionalnosti i dobro promišljenom, robusnom konstrukcijom. Ovi modeli garantiraju rad u ekstremnim uvjetima i jednostavno održavanje – a time i životni vijek do 10 milijuna ciklusa.
Vidi više >>


          


CESTOVNE RAMPE

Ova serija rampi dizajnirana je za rad u posebnim uvjetima - namijenjena je neprestanom radu i učestalim ciklusa otvaranja; primjenjuje se za naplatu cestarine (na autoputu, graničnim prijelazima, mostovima, tunelima i sl.) Iznimno otporne, s velikom brzinom otvaranja (od 1,3 sek do 0,3 sek). mogu biti opremljene raznim kontrolnim uređajima, rubnicama i nosačima. Inovativni pogon MHTM™ ovih modela odlikuje se brzinom i energetskom učinkovitošću uz minimalno održavanje te tako dugoročno smanjuje troškove. U slučaju sudara s vozilom, grana zapreke se oslobađa i nakon toga se može ponovno ručno uključiti.
Vidi više >>



          


PARKING

Serija rampi "Parking Pro" namijenjna je radu u višeetažnim parkiralištima ili podzemnim garažama i svim frekventnim objektima u kojima se može isključiti kretanje osoba. Brzo vrijeme otvaranja i percepcije vozila s dodacima (kamperi, prikolice) osiguravaju pouzdanu obradu za korisnike, dok niska potrošnja energije i komponente koje zahtijevaju malo održavanja i jednostavno servisiranje trajno smanjuju tekuće troškove. Barijere su optimizirane za korištenje u primjenama parkiranja, uz mogućnost povećanja vidljivosti pomoću rasvjetnih elemenata i seta za proširenje.
Vidi više>>


          



 

SAZNAJTE VIŠE O SUSTAVIMA MAGNETIC NA WEB STRANICI PROIZVOĐAČA >>