AUTOMATIKA - MOTORI I OPREMA

Mega Mont pruža široki asortiman kako bi garantirao vrhunsku modernu tehnologiju i zadovoljio svaki zahtjev automatizacije. U našoj ponudi možete naći raznovrsna rješenja za automatizaciju dvorišnih, garažnih, industrijskih, brzopomičnih vrata renominirane automatike FAAC, najvećeg proizvođača te vrste opreme u Europi, a pored automatizacije imamo i vlastitu proizvodnju garažnih i industrijskih vrata.
                              


>> AUTOMATIKA ZA KRILNA DVORIŠNA VRATA >> VIDI OPREMU


U našoj ponudi možete naći raznovrsna rješenja za automatizaciju dvorišnih krilnih vrata svjetski prepoznatog branda FAAC. Nudimo širok asortiman, ovisno o kontekstu primjene te specifičnim potrebama naših klijenata. Dizajn, kvaliteta, tehnologija i certificirana sigurnost proizvoda koji zadovoljavaju svaku vrstu primjene.  

              

 >>AUTOMATIKA ZA KLIZNA DVORIŠNA VRATA>> VIDI OPREMU


U našoj ponudi možete pronaći i rješenja za automatizaciju dvorišnih kliznih vrata. Automatika ove vrste otvara prolaz brzo i jednostavno te maksimalno racionalizira prostor. 
 

              


>> AUTOMATIKA ZA GARAŽNA VRATA>>VIDI OPREMU

 
Osim automatike za dvorišna vrata, naš asortiman obuhvaća i automatiku za garažna vrata i sekcijska vrata. Različiti modeli opreme provjereni su i testirani kako bi garantirali maksimalnu sigurnost i zadovoljili sve kriterije kvalitete. 

 
              


>> AUTOMATIKA ZA BRZOPOSMIČNA VRATA>>


U današnje doba automatizacije staklena brzoposmična vrata su neophodan element za moderan dizajn i dekor, naročito kad je u pitanju problem uštede prostora.Brzoposmična vrata su idealno rješenje za racionalno upravljanje komercijalnim, rezidencijalnim te javnim prostorima.
 
              

>> AUTOMATIKA ZA INDUSTRIJSKA VRATA>>VIDI OPREMU


Ovdje možete pronaći i rješenja za automatizaciju industrijskih vrata, raznih dimenzija i težina, bilo da se radi o rolo vratima ili vratima koja se pomiču u vertikalnom smjeru ili knjiga vratima koja se pomiču horizontalno.  

              

>> UPRAVLJAČKA I SIGURNOSNA DODATNA OPREMA


Pružamo raznovrsni asortiman sigurnosne opreme sukladne sa Europskim Normama kako bi osigurali kompletnu zaštitu protiv bilo koje opasnosti vezane uz rad automatiziranih uređaja. Širok izbor proizvoda za Vašu sigurnost: od inovativno dizajniranih signalnih lampa, detektirajućih bežićnih fotoćelija, osjetljivih sigurnosnih rubnika do daljinskih upravljača, kontakt bravica, kodiranih tipkovnica, prijemnika i čitača. Za maksimalnu sigurnost Vaših automatskih vrata. 

             

             Kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli pri odabiru najboljeg rješenja za vaše potrebe!    

23851775324980167