PARKING RJEŠENJA ZA PRIVATNE KORISNIKE

 >> ČUVARI PARKINGA I LANČANA BARIJERA 

Inovativna ideja za rezervaciju Vašeg parkirnog mjesta na rezidencijskim te na javnim i industrijskim prostorima. Funkcionalno praktičan proizvod, osigurava siguran pristup Vašem parkirnom mjestu. Proizvod nudi mogućnost otvaranja i zatvaranja direktno iz Vašeg auta pomoću daljinskog upravljača.
 

                   

>> Prometne rampe FAAC

Megamont nudi inzvaredne i neusporedive rampe FAAC Tecnologies (FAAC, Parking HUB i Magnetic Access) - najvećih proizvođača ove vrste opreme u Europi, koja je prepoznata na svjetskog razini po pouzdanosti i kvaliteti. Ova grupa proizvođača je uz elektromehanička rješenja, posebno poznata po primjeni hidrauličkih rješenja u automatici. 
 

            



>> PODIZNI STUPIĆI

Stalni napredak i razvoj u sektoru kontrole pristupa i automatizacije, doveo je do realizacije automatskih cestovnih prepreka (stupića). Automatski podizni stupići su cilindrični elementi visokog stupnja otpornosti na udarce, smještaju se u ukopano kućište i tako služe kao prepreke za regulaciju prometa, a pri tom ne ometaju prolaz pješaka niti svojim izgledom narušavanju izgled gradskih jezgri.
 
           

                      Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli u odabiru najboljeg rješenja za vaše potrebe.