O nama

Mega Mont d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana 1992 god., nastala iz obrta koji je otvoren 1987. pod nazivom Mega i jedna je od vodećih domaćih tvrtki za proizvodnju i automatizaciju kućnih i industrijskih garažnih vrata te drugih proizvoda usko povezanih sa osnovnim branšom, što je automatizacija u svakom pogledu. Zastupnik je renominirane talijanske tvrtke FAAC, najveći proizvođač te vrste opreme u Europi.

       


Temelj našeg daljenjeg razvoja je neprestano nadopunjavanje ponude novim, unaprijeđenim, i kvalitetnijim proizvodima pružajući sve vrste usluga i stvarajuću pri tome vlastita rješenja prema zahtjevima korisnika. Svoje klijente uspješno i kontinuiramo pratimo te zadovoljavamo sve njihove potrebe. Nudimo znanje, iskustvo, stručnost, sigurnost i vrhunsku kvalitetu kao i kompletnu ponudu proizvoda i usluga na jednom mjestu. Uz sve navedeno posebnu pažnju posvećujemo brzom i učinkovitom servisu uz stalnu tehničku podršku. Naš servisni odjel dostupan je na poziv i u dane vikenda (subota i nedjelja) kako bi omogućili kupcu dostupnost naših usluga i podršku svih 7 dana u tjednu. 

 

         
                

Politika kvalitete sastavni je dio naše poslovne politike u skladu sa misijom i vizijom tvrtke, a sve u cilju učinkovitog poslovanja i obavljanja poslovnih aktivnosti uz izuzetno visoku razinu usluge i zadovoljavanja potreba svih kupaca. Stalnom primjenom suvremenih tehnologija težimo biti u korak s vremenom i time je naša prodajna politika usmjerena na vrlo jednostavnu činjenicu, a to je ponuditi kupcu kvalitetan i dobar proizvod, uslugu i idejna rješenja po najpovoljnijoj cijeni, kako prilikom izbora naše opreme i sustava tako i kroz postupak održavanja i servisa.

          



 


 
o nama 3.jpg
o nama 4.jpg
o nama 5.jpg
o nama 6.jpg
o nama 7.jpg
o nama 8.jpg
o nama 9.jpg
o nama10.jpg
o nama 10.jpg
megamont 1.jpg
megamont2.jpg