SPAR MARTIĆEVA ULICA - ZAGREB

>>Parking SPAR Martićeva ul. Zagreb:

Na parkingu SPARA u Martićevoj ul. u centru Zagreba ugradili smo Interlock sustav rampi sa semaforskom regulacijom prolaska. Poseban izazov bio je odvojiti dio parkinga za lokalne stanare od parkinga za kupce Interspara, te regulirati promet kroz uski dugački haustor.

         
 
Rješenje?
 
Interlock sustav rampi s LPR tehnologijom koji omogućuje automatsko otvaranje prvo jedne rampe koja propušta stanare do njihovog dijela parkinga, a zatim i druge rampe koja kupce vodi do parkinga Interspara. Stanarima su osigurana parking mjesta ispred njihove zgrade zahvaljujući LPR tehnologiji za prepoznavanje registracijskih oznaka - sustav prepoznaje tablice stanara i propušta ih bez tiketa na njihov dio parkinga, dok kupci Interspara moraju uzeti tiket te proći i kroz drugu rampu do parkinga Interspara. Na ovaj način parking stanara je zaštićen od neovlaštenog pristupa, a kupcima je omogućeno do sat vremena besplatnog parkiranja na parkingu Interspara.   

           

Softversko rješenje omogućuje praćenje vremena ulaska i izlaska pojedinih vozila, te na jednom mjestu sadži sve relevatne podatke o plaćanjima, izvršenim transakcijama, propuštenim vozilima, spuštanjima i dizanjima rampi, LPR bazu registracijskih oznaka itd. Na temelju LPR baze tablica sustav zna je li određeno vozilo stanar ili kupac, koristi li parking dulje sat vremena i ako je tako, je li karta plaćena itd.