Led stupovi

Uređaj LED STUP je inovacijski proizvod razvijen radi povećanja sigurnosti u prometu. Namjena mu je omogućiti vozačima brže i lakše uočavanje pješaka, a pješacima daje veću sigurnost prilikom prelaska pješačkog prijelaza. Uređaj je visoko-tehnološki proizvod, modernog dizajna i izuzetno vidljiv u prometu, obostrano osvijetljen led rasvjetom koja ne ometa sudionike prometa. 

Funkcionalan je na mjestima slabije preglednosti prometnice, loše vremenske vidljivosti, u blizini škole, drvoreda i autobusnih stajališta koja zaklanjaju pješački prijelaz. Omogućava sigurniji i brži protok vozila, vozači u koloni s veće udaljenosti mogu zamijetiti svjetlosne signale i smanjiti brzinu, održavati propisani razmak između vozila. 

Na pješačkom prijelazu se postavljaju dva uređaja, dijagonalno pozicionirana. Montaža uređaja ne zahtjeva radove na prometnici, opremljen je fotonaponskim panelom i nije potrebna elektroinstalacija. Uz osnovnu verzije stupa nudimo i naprednije modele koji idu na stalni električni priključak. 

Prednost ovog rješenja je autonomija rada na pozicijama gdje je teško ili nemoguće imati električni priključak. Jednostavna ugradnja ili promjena lokacije. Razvili smo više modela a napredniji ima RGB led rasvjetu sa GSM kontrolerom pomoću kojeg možemo nadzirati ispravnost rada stupa , status baterije i upravljati režimom bljeskanja kao i njezinom bojom.


 
led stup 1.png
led stup 2.png
led stup 3.png
led stup 4.png
led stup 5.png